Спецпризначенці затримали киянина за розбійний напад на чоловіка

Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, нападник разом зі знайомим відібрали у потерпілого мобільний телефон. Однак за кілька хвилин його затримали поліцейські, а його спільнику вдалося втекти.

До столичної поліції по спецлінії 102 від 25-річного мешканця Житомирщини надійшло повідомлення про те, що поблизу станції метро «Гідропарк» двоє невідомих під погрозою предмета, схожого на пістолет, відібрали у нього мобільний телефон.

На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Під час відпрацювання прилеглої території працівники полку поліції №1 затримали одного із чоловіків, на якого вказав потерпілий. Ним виявився 19–річний  місцевий житель, раніше судимий за крадіжку та злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. Поліцейські вилучили у нього іграшковий пістолет.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Тривають пошуки другого фігуранта.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...