Столичні правоохоронці оголосили підозру чоловіку за вбивство товариша

Після розпиття алкогольних напоїв між знайомими виник конфлікт, у ході якого один із них отримав смертельне ножове поранення. Підозрюваного затримали на місці скоєння злочину. Йому загрожує до 15-ти років ув’язнення.

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернувся кур’єр із доставки їжі та повідомив, що в будинку на вулиці Митрополита Липківського він побачив мертвого чоловіка, одяг якого весь у крові. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліцї, екіпаж патрульної поліції та лікарі.

Нет описания фото.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські зайшли до підсобного приміщення будинку та виявили на підлозі невідомого без ознак життя. Окрім цього, оглядаючи помешкання у сусідній кімнаті правоохоронці виявили сплячого чоловіка, біля якого лежав закривавлений ніж.

З’ясувалось, що приятелі упродовж дня розпивали алкогольні напої. Після застілля між чоловіками виникла суперечка, у ході якої один із них дістав ніж та ударив ним опонента. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці.

Речовий доказ вилучено та направлено для проведення відповідної експертизи.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурант – уродженець Львівської області, 1986 року народження, який тимчасово проживав у столиці. Чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння грабежу та адміністративних правопорушень.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку вже оголосили про підозру та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...