Столичні правоохоронці затримали підозрюваного у замаху на вбивство знайомої

Після розпиття алкогольних напоїв між чоловіком та жінкою виникла сварка, у ході якої зловмисник вдарив потерпілу ножем. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Тетяни Яблонської лежить дівчина у крові. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та лікарі.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили постраждалу у непритомному стані з ножовими пораненнями шиї. Свідки надали опис підозрюваного, якого напередодні бачили із потерпілою. Під час відпрацювання прилеглої території поліцейські побачили чоловіка, схожого за прикметами, та затримали його.

У ході поверхневого огляду у зловмисника виявили ніж. Підозрюваний пояснив, що із дівчиною він познайомився за кілька годин до конфлікту. У подальшому під час вживання спиртних напоїв між ними виникла суперечка, у результаті якої він дістав із кишені ніж та кілька разів вдарив її у шию.

Потерпілу негайно госпіталізували у лікарню. 28-річного уродженця Кіровоградської області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння грабежів.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні даного злочину. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...