Столичний суд призначив чоловіку покарання за пограбування киянки

Зловмисник штовхнув жінку на землю, кілька разів вдарив її ногою та відібрав особисті речі. За скоєне він чотири роки та п’ять місяців проведе за ґратами.

Подія сталась у липні цього року. До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що на вулиці Чумака її пограбував невідомий чоловік. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Нет описания фото.

Правоохоронцям потерпіла розповіла, що, коли вона поверталась додому, до неї підійшов незнайомець. Чоловік схопив її за шию, повалив на землю та намагався відібрати особисті речі. Жінка почала кликати на допомогу, тому нападник вдарив її ногою по спині та вирвав із рук мобільний телефон і сумку.

У ході відпрацювання прилеглої території поліцейські помітили чоловіка, схожого за прикметами, які надала потерпіла. Невідомого зупинили для перевірки та у ході поверхневого огляду виявили речі заявниці.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Запорізької області, 1978 року народження. Чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та розбійних нападів.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років п’яти місяців позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...