Столичний суд взяв під варту кривдника, який знущався над своїми батьками

Чоловік неодноразово бив та виганяв рідних із власного помешкання. Правопорушнику повідомлено про підозру, йому загрожує три роки тюремного ув’язнення.

До Оболонського управління поліції неодноразово зверталось подружжя, яке мешкає на проспекті Героїв Сталінграду зі скаргами на дії сина. Щоразу на адресу приїжджала мобільна група реагування на виклики з домашнього насильства, документувала факт правопорушення та складала на 32-річного чоловіка адмінпротоколи, але ситуація не мінялась.

Нет описания фото.

У результаті за фактами систематичного насилля над батьками слідчий розпочав кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Однак кривдник, який виявився неодноразово судимий за крадіжки та за зберігання наркотичних речовин, на шлях виправлення не став і знову побив батька та зламав йому ногу.

За фактом події слідчі розпочали ще одне кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі. Наразі правопорушнику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...