Судитимуть групу сутенерів, які утримували місця розпусти у столиці

До складу злочинної групи входило п’ять осіб. Зокрема – троє організаторів та два члена групи. Зловмисники створили та утримували більше десяти місць розпусти в центральній частині міста. Вони втягнули у заняття проституцією майже 60 жінок. Наразі матеріали кримінального провадження скеровано до суду.

У минулому році поліцейські викрили та затримали групу сутенерів. До складу злочинної групи входило п’ять осіб, зокрема – троє організаторів, серед них – двоє чоловіків та жінка, а також двоє членів групи.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

Зловмисники створили та утримували 12 місць розпусти, які були зосереджені у центрі столиці. У заняття проституцією вони втягнули майже 60 жінок.

Між учасниками організованої злочинної групи був чіткий розподіл обов’язків і кожен займався виключно своїм напрямком «роботи». Так, у групі були «диспетчери», «адміністратори», «модератори» та «водії».

Наразі слідчі Головного слідчого управлінням Нацполіції закінчили досудове розслідування щодо злочинної групи. Матеріали кримінального провадження скеровано до суду.

Підозрюваним інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна або без такої.

Національна поліція України

You may also like...