Сумські поліцейські повідомили про підозру трьом грабіжникам

Вихопили з рук рюкзак з особистими речами та кинулись тікати. Тепер за скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

До поліції звернувся 40-річний сумчанин та повідомив про те, що його пограбували. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції.

Як з’ясували правоохоронці, на одній з вулиць міста Суми, троє невідомих осіб відкрито заволоділи рюкзаком заявника, в якому знаходились документи, телефон, грошові кошти та портативна колонка, після чого втекли.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники відділу кримінальної поліції спільно з працівниками сектору кримінального аналізу встановили осіб грабіжників. Ними виявились 25-річний, 22-річний та 20-річний місцеві жителі. Під час санкціонованого обшуку помешкань підозрюваних, речі потерпілого були вилучені.

На даний час слідчі Сумського районного управління поліції за процесуального керівництва Окружної прокуратури м. Суми повідомили зловмисникам про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...