У Черкасах група осіб виготовляла фальсифікований алкоголь

У Черкасах припинено незаконну діяльність групи осіб, які виготовляли фальсифікований алкоголь. З незаконного обігу вилучено понад 10 000 літрів напоїв сумнівної якостіПро це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Черкаської області.

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області працівниками Головного управління ДФС у Черкаській області 09.07.2020 припинено незаконну діяльність групи осіб, які за версією слідства, здійснювали незаконне виготовлення та збут алкогольних напоїв, що можуть становити загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 1, ч. 3 ст. 204 КК України).

Під час обшуків у гаражних приміщеннях і транспортних засобах, які використовувалися правопорушниками у протиправній діяльності, правоохоронцями виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 2 000 л рідини із запахом, характерним для спирту етилового та більш як 10 000 л незаконно виготовлених алкогольних напоїв, частину з яких було розфасовано у пластикові ємності об’ємом по 5 літрів для подальшого збуту населенню під виглядом горілки та коньяку.

У кримінальному провадженні на цей час триває проведення слідчих та процесуальних дій, спрямованих на виявлення та фіксацію всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

УК

You may also like...