У Дніпрі затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві знайомого

Після скоєння умисного вбивства нападник намагався приховати сліди злочину та втік з квартири потерпілого. Через декілька днів після скоєння злочину поліцейські затримали його та вручили повідомлення про підозру.

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з працівниками відділення поліції № 4 встановили, що до злочину причетний 21-річний дніпрянин. 4 вересня, під час сварки, яка виникла між чоловіками у квартирі в Самарському районі міста Дніпра,  він завдав 41-річному потерпілому численні ножові поранення. Щоб приховати сліди злочину, нападник забрав з собою знаряддя вбивства, підклавши інший ніж. Також за допомогою спиртового розчину стер сліди крові.

завдав численних ножових поранень: оперативники дніпра затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві знайомого

Оперативники міста за участі співробітників управління кримінального аналізу розшукали та затримали зловмисника. У нього вилучили знаряддя злочину – ніж.

7 вересня слідчі відділення № 4 Дніпровського районного управління поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Дніпровського районного управління поліції

You may also like...