У Дніпровському районі столиці чоловіка затримали за підозрою у вбивстві матері

Тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті правоохоронці виявили у квартирі. Слідчий розпочав кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Райдужній виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, патрульні поліцейські, лікарі.

На изображении может находиться: стол и в помещении

Як зазначила старша слідча Дніпровського управління поліції Юлія Петренко, на місці судово-медичний експерт оглянув тіло жінки, 1944 року народження, та виявив поріз на горлі:

«У помешканні ми виявили сина потерпілої та затримали його за підозрою у вбивстві у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 45-річний киянин, який ніде не працює. За фактом події відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу та повідомлено затриманому про підозру у скоєнні злочину. Тіло жінки направлено на експертне дослідження, за результатами якого буде відома остаточна причина смерті. Також у рамках розслідування встановлюватимуться причини та мотиви злочину. Фігуранту загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...