У Градизьку чоловік, вже відсидівший за вбивство, зарізав сусіда, а потім отруївся пігулками (відео)

На Полтавщині пенсіонер зарізав молодого сусіда і сховав його тіло у своїй оселі. Дружині наказав усе вимити від крові й мовчати, бо вона може стати наступною. А далі різник вирішив, що повертатися до в’язниці, де вже відсидів за вбивство, він не буде.

У відео показали сповідь його дружини пані Валентини.

«Він перерізав йому горло, а тоді ще й пиряв ножем.. страшне таке..», – говорить жителька селища.

Тієї ночі пяний 35-річний Анатолій прийшов до сусідів начебто за тютюном. Коли Валентина вийшла погодувати собак, то побачила гостя на підлозі у калюжі крові. А над ним похилився її чоловік Олександр.

«Кажу, Саша, що ти наробив? І дивлюся – кров. Відповів: так рот закрий, якщо не хочеш рядом лягти», – поділилася жінка.

Чоловік примусив Валентину все прибрати та переніс тіло вбитого до іншої кімнати.

Зниклого Анатолія шукали, але про вбивство перелякана жінка нікому не розповіла, боялася чоловіка. Він над нею знущався, бив, зламав щелепу та ногу.

Сусіди розповіли, що 65-річний Олександр відсидів термін за вбивство, а повертатися до тюрми не збирався. Тому й скоїв самогубство. Він отруївся пігулками.

Лише після смерті чоловіка Валентина наважилася розповісти про вбивство.

«Кримінальне провадження відкрито, але якщо буде доведено, що особа, яка  вчинила даний злочин, скоїла в подальшому суїцид, то кримінальне провадження буде закрито», – повідомив керівник відділу комунікації  ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Новинар Полтавщини

You may also like...