У Харкові «на гарячому» затримали наркодилершу

Біля будинку на вулиці Льва Ландау зловмисниця продала полімерний пакет з психотропною речовиною PVP під час особистої зустрічі з покупцем.

В ході проведення особистого обшуку у жінки вилучені грошові кошти в сумі 400 гривень, отримані за збут 1 граму психотропної речовини PVP та паперовий згорток з PVP вагою близько півграма.

В ході проведення обшуку за місцем мешкання зловмисниці поліцейські виявили та вилучили 2 полімерні пакети з психотропною речовиною PVP загальною вагою близько 3 грамів, саморобний пристрій для вживання наркозасобів, скляний флакон з психотропною речовиною PVP вагою близько 2 грамів, чорнові записи, мобільний телефон.

Оперативні дії проводилися працівниками управління протидії наркозлочинності та слідчого управління ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У березні поточного року поліцейські задокументували 2 факти збуту по 1 граму наркотичної речовини зловмисницею під час особистої зустрічі з покупцем.

На даний час 31-річна харків’янка затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу та повідомлення про підозру.

Також встановлюється джерело постачання психотропної речовини, коло споживачів наркозасобів, злочинні зв’язки та інші епізоди незаконної діяльності наркозбувальниці.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...