У Харкові виявили підпільний цех з виготовлення спиртних напоїв

З приміщення вилучено 395 ємкостей з рідиною, яка має характерний запах спирту, 22 ємкості для розливу рідини та засоби для її фасування та дозування.

12 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Харкові на 2-му Вологодському в’їзді співробітники Управління служби безпеки України в Харківській області виявили підпільний цех з виготовлення спиртних напоїв.

13 червня слідчим Київського відділу поліції вказаний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

За словами старшого слідчого Київського відділу поліції Артура Александровича, під час проведення огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили 395 ємкостей з рідиною, яка має характерний запах спирту об’ємом 5 і 10 літрів, 22 ємкості для розливу рідини об’ємом 500-1500 літрів, а також засоби для фасування та дозування рідини.

Наразі підготовлені клопотання про накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

Особи, причетні до скоєння вказаного злочину, встановлюються.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...