У Херсоні поліція затримала розшукуваного за стрілянину

Сьогодні в Херсоні в одному з кафе працівники поліції затримали підозрюваного в спричиненні вогнепальних поранень двом херсонцям. Наразі вирішується питання про доставлення затриманого в суд для обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Цап, розшук підозрюваного тривав майже місяць.

До встановлення його місцезнаходження були залучені максимальна кількість сил і засобів. Він постійно змінював місцеперебування, переїжджаючи з однієї області в іншу. Сьогодні вранці оперативники отримали інформацію, що підозрюваний перебуває в Херсоні та направляється на зустріч в один із розважальних закладів обласного центру. Щойно працівники управління карного розшуку разом із бійцями роти поліції особливого призначення його затримали. Наразі вирішується питання про доставку затриманого в суд для обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 3 жовтня в Херсоні по вул. Тираспільській вогнепальні поранення отримали двоє херсонців. Даний злочин був кваліфікований, як замах на вбивство двох осіб. В ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння особливо тяжкого злочину причетний 34-річний житель обласного центру.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...