У Києві молодик намагався вбити брата

У ході сімейного конфлікту зловмисник схопив ніж та вдарив ним у груди родича. За скоєне фігуранту загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Милославській вони виявили 21-річного молодика з ножовим пораненням. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Возможно, это изображение (нож и в помещении)

Як розповів начальник слідчого відділення сектору розкриття злочинів проти особи Деснянського управління поліції Ігор Мордусенко, між двома братами виникла сварка, яка переросла у бійку:

«У ході конфлікту один із родичів взяв ніж та вдарив іншого. Потерпілого з проникаючим пораненням грудної клітини медики госпіталізували у лікарню, де надали необхідну допомогу. Слідчі оглянули місце події, звідки вилучили ніж зі слідами бурого кольору, який направили на експертизу. 21-річного зловмисника затримали на місці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на умисне вбивство. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...