У Києві оперативники затримали чоловіка, який обікрав подругу

Зловмисник прийшов у гості до жінки і дочекався, поки вона піде в іншу кімнату. Скориставшись нагодою, знайомий забрав мобільний телефон і ноутбук та втік. Тепер за скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення.

До поліції надійшло повідомлення про крадіжку в квартирі на вулиці Чистяківській. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Начальник оперативно-пошукового сектору відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції Олександр Богомаз розповів, що, поспілкувавшись із потерпілою, поліцейські встановили причетність до злочину її 34-річного знайомого:

«Ми з’ясували, де проживає чоловік, та затримали його. Напередодні він прийшов у гості до приятельки, а коли вона відійшла, забрав її речі і втік із квартири».
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави. За скоєне чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...