У Києві оперативники затримали групу квартирних злодіїв

Зловмисники проникли у помешкання на другому поверсі, звідки викрали особисті речі власників. Під час огляду в одного із них вилучили пістолет.

Подія сталася на вулиці Паньківській у Голосіївському районі. Троє молодиків, скориставшись інструментом, віджали вікно, через яке і потрапили у квартиру. Там вони зібрали речі, які можна згодом продати, і намагалися втекти. Однак на їх шляху стали правоохоронці.

Співробітники карного розшуку поліції Києва затримали товаришів. Під час огляду у них виявили чужі речі, знаряддя для вчинення злочину, рукавички, ніж-метелик і пістолет.

На події викликали слідчо-оперативну групу для належного документування події та вилучення речових доказів. Правоохоронці встановлюють анкетні дані затриманих, їх доставлять до управління поліції для проведення слідчих дій та перевірки їх причетності до аналогічних злочинів на території столиці.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...