У Києві судитимуть двох осіб, викритих на збуті 50 тисяч фальшивих американських доларів

Київською міською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох осіб, викритих на збуті підробленої іноземної валюти в особливо великих розмірах (ч. 2, 3 ст. 199 КК України).

У ході реалізації матеріалів кримінального провадження правоохоронці встановили, що на території столичного регіону діє злочинна група, яка поставляє та збуває підроблену іноземну валюту, зокрема стодоларові банкноти нового та старого зразків.

Возможно, это изображение (деньги)

У ході досудового розслідування правоохоронцями проведено оперативну закупку підробленої валюти та затримано двох осіб безпосередньо при спробі збуту 50 тис. підроблених американських доларів. Ще 10 тис. доларів США з ознаками підробки виявили під час обшуку автомобіля затриманих.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт відносно підозрюваних скеровано до Деснянського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Заходи з викриття правопорушення проводилися спільно з територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Києві, та Головним управлінням СБУ в м. Києві та Київської області.

Київська міська прокуратура

You may also like...