У Києві викрили харків’янку, яка збувала наркотичні засоби по всій країні

Зловмисниця за допомогою телеграм-каналу отримувала замовлення, після чого збувала наркотичні засоби шляхом закладок або поштою.

Під час невідкладних слідчих дій вилучено наркотичних засобів та психотропних речовин на загальну суму близько 3 000 000 гривень.

Возможно, это изображение (еда и в помещении)

Під час патрулювання території Подільського району працівники поліції охорони на вулиці Газопровідній помітили підозрілу жінку та зупинили для перевірки, у ході якої виявили в її сумці пакунки з наркотичними засобами. Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нет описания фото.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що правопорушницею виявилася 32-річна уродженка Харкова, яка налагодила збут наркотичних засобів шляхом закладок або відправленням поштою, замовлення яких отримувала у телеграм-каналі:

Возможно, это изображение (в помещении)

«Під час невідкладних слідчих дій за місцем мешкання жінки ми вилучили 20 грамів кокаїну, 20 грамів психотропної речовини «Кетамін», близько 1900 таблеток екстазі, 550 марок ЛСД, 1,5 кілограма амфетаміну, 1 кілограм мефедрону та 2 кілограма канабісу. Окрім цього, вилучено мобільні телефони, комп’ютерну техніку та електронні носії інформації. Все вилучене направлено для проведення відповідних експертиз».

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

«Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні злочину та слідчі підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі ми встановлюємо інших осіб, причетних до даної злочинної діяльності», – додав Андрій Крищенко.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...