У Києві затримали батька і сина, які побили та обікрали чоловіка

До чергової частини Дніпровського управління поліції звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що двоє сусідів б’ють чоловіка у під’їзді будинку на вулиці Березняківській. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж патрульних та лікарі.

Про це повідомляє ГУНП Києва

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловікам здалося, що сусідка, яка живе поверхом вище, їх «затоплює». Тож вони вирішили вибити двері у її квартиру.

«Жінка відразу зателефонувала знайомому та попросила допомоги. Та коли він прийшов до її оселі, аби розібратися у конфлікті, сусіди накинулися на нього з кулаками та палицею, після чого дістали із кишені мобільний телефон і втекли», – повідомив начальник управління.

Працівники поліції прийшли у квартиру, де мешкали правопорушники, і затримали їх. Також у ході обшуку помешкання правоохоронці вилучили мобільний телефон потерпілого.

«Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 49-річний місцевий житель і його 23-річний син, які раніше не мали проблем із законом», – додав Олександр Кузьмін.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів. Їм загрожує до семи років позбавлення волі. // Вартові еспресо

You may also like...