У Києві затримали закарпатця, що побив та пограбував місцевого жителя

До поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що на вулиці Набережно-Корчуватській невідомий побив його та відібрав смартфон.

Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції виїхала на місце скоєння правопорушення, а для затримання зловмисника спецпризначенці почали відпрацювання району.

За словами слідчого Голосіївського управління поліції Олега Яковченка, підозрюваний підбіг до потерпілого, спричинив йому тілесні ушкодження, після чого забрав ґаджет:

«Фігурант відразу після злочину втік, але поліцейські розшукали правопорушника. Під час обшуку у нього виявили мобільний телефон заявника. Слідчі затримали зловмисника. Це – раніше не судимий уродженець Закарпатської області, 2000 року народження. Ми перевіряємо його причетність до вчинення майнових злочинів на території столиці».

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Суд обрав молодику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, інформує ВК ГУНП у Києві. // zakarpattya.net.ua

You may also like...