У Києві затримали жінку, яка вдарила співмешканця сокирою по голові

Слідчі розпочали кримінальне провадження та оголосили затриманій про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Березняківській виявлено чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції, оперативні співробітники та патрульні поліцейські.

Нет описания фото.

По прибуттю правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловік прийшов до квартири співмешканки і заснув. Поведінка чоловіка не влаштовувала жінку, яка взяла сокиру і вдарила його по голові.

45-річну правопорушницю поліцейські виявили на місці вчинення злочину, а потерпілого з травмою голови лікарі госпіталізували до медичного закладу. Зловмисницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, працівники поліції вилучили речові докази та направили на експертне дослідження.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі за процесуального керівництва місцевої прокуратури № 4 повідомили затриманій про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...