У Кривому Розі затримали двох зловмисників, які підозрюються у підпалі підприємства у Немирові

4 червня,  працівники Управління карного розшуку обласного главку поліції у Кривому Розі затримали двох чоловіків, які у вересні минулого року підпалили одне з немирівських підприємств.

До поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя про те, що невідомі особи  на територію підприємства кинули пляшки з легкозаймистою речовиною. У результаті таких протиправних дій загорівся дах пультової будівлі. Після вчинення підпалу невідомі на автівці зникли.

– В ході проведення розшукових заходів, перегляду камер відеоспостереження оперативники встановили осіб, підозрюваних у цьому злочині, та автомобіль, на якому вони пересувались. Вчора, 4 червня, у м. Кривий Ріг зловмисники були затримані. Ними виявились місцеві жителі  20  та 21 років, – розповів начальник карного розшуку Андрій Дамзін.

Наразі фігурантам слідчі поліції повідомили про підозру. Їм інкримінують вчинення злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Одному з них суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 168 тисяч гривень. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу другому затриманому.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...