У Києві поліцейські встановили дітей, які обкрадали могили Героїв

На їх батьків склали адміністративні протоколи, а з дітьми провели профілактичну роботу, до якої також залучать представників соціальних служб і адміністрації навчальних закладів.

Як тільки поліцейські отримали повідомлення про недитячі розваги дітей, які на одному із кладовищ обкрадали могили Героїв, ювенальні поліцейські виїхали на місце. Там люди почали розповідати про те, що діти постійно розважаються на Берковецькому кладовищі, забирають із місць поховань пам’ятні речі – прапори, шеврони, браслети тощо. Коли їм роблять зауваження, у відповідь вони агресивно висловлюються і поводяться зухвало: вживають алкоголь та палять.

Завдяки відпрацюванню поліцейським оперативно вдалося встановити вісім хлопців і дівчат, 2010 та 2011 років народження. Їх разом з батьками було доставили до відділу поліції, де на батьків склали адмінпротоколи. З малолітніми порушниками провели профілактичну роботу, до якої також залучать представників соцслужб та навчальних закладів.

Частину речей, які вони забрали із могил, поліцейські вилучили і повернуть рідним загиблих Героїв.

Замість висновків і повчань, ми просто звертаємося до батьків. Шановні батьки, виховуйте дітей, приділяйте їм час і цікавтеся, як вони проводять дозвілля.

Національна поліція України

You may also like...