У Києві повідомили про підозру чоловіку, який смертельно травмував незнайомця

Зловмисник ножем вдарив у груди чоловіка, з яким у нього виник раптовий конфлікт. Потерпілого госпіталізували до лікарні, але наступного дня він помер. Поліцейські затримали порушника на місці скоєння злочину. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від перехожих про те, що біля під’їзду будинку на проспекті Соборності знаходиться чоловік у закривавленому одязі. За вказаною адресою негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група територіального підрозділу та лікарі «швидкої».

у києві слідчі повідомили про підозру чоловіку, який смертельно травмував незнайомця

Як розповіла слідча Дніпровського управління поліції Карина Грані, на місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав ножове поранення у груди через непорозуміння із незнайомцем біля будинку:

«Конфлікт між ними стався біля під’їзду житлового будинку на проспекті Соборності. Один з конфліктуючих, який перебував напідпитку, пішов додому за ножем, а його подруга продовжила сваритись з невідомим. Коли чоловік повернувся, то побачив, що незнайомець штовхнув жінку. У цю мить зловмисник вдарив чоловіка ножем у груди. Медики госпіталізували потерпілого з проникаючим пораненням грудей та пошкодженням внутрішніх органів. Наступного дня 32-річний чоловік помер. Патрульні поліцейські затримали зловмисника за місцем проживання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а слідчо-оперативна група вилучила з місця події кухонний ніж зі слідами бурого кольору та інші речові докази. Порушником виявився киянин, 1975 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотичних речовин».

За цим фактом слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури м. Києва повідомили фігуранту про підозру у вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

«Суд задовольнив наше клопотання та обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі триває досудове розслідування», – додала Карина Грані.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...