У Києві судитимуть чоловіка, який тяжко травмував знайомого

Під час сварки зловмисник вдарив знайомого ножем. Слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. Чоловіку загрожує до восьми років в’язниці.

Наприкінці грудня до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від муніципальної охорони про те, що на одній з вулиць Дніпровського району перебуває чоловік у закривавленому одязі. За вказаною адресою негайно прибули лікарі екстреної медичної допомоги та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. 

Як розповів слідчий Дніпровського управління поліції Юрій Черниш, на місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту зі знайомим:

«Спочатку чоловіки разом розпивали алкогольні напої, а потім почали сваритись через борг. Під час з’ясування стосунків, зловмисник декілька разів вдарив потерпілого ножем. Медики госпіталізували чоловіка з проникаючим колото-різаним пораненням живота та множинними колото-різаними ранами ніг та рук. Оперативні працівники протягом години розшукали нападника. Слідчо-оперативна група вилучила знаряддя злочину –ніж й інші речові докази. Зловмисником виявився 31-річний уродженець Луганщини, якого ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Києва слідчі повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«Наразі ми завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. На період слідства фігурант перебував під вартою», – додав слідчий.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...