У Львові орендар убив власника квартири 

Як встановили правоохоронці, між власником квартири та чоловіком, котрий винаймав у нього помешкання, стався конфлікт, під час якого винаймач жорстоко побив господаря.

У Личаківський відділ поліції 8 серпня надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Медової Печери у Львові, стався конфлікт, внаслідок якого власник помешкання отримав тілесні ушкодження й, можливо, помер.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У квартирі поліцейські виявили тіло 64-річного господаря без ознак життя з переломами ребер та ранами на голові.

Як встановили правоохоронці, 7 серпня близько 21.30 між загиблим та 41-річним жителем одного з сіл Сокальського району, котрий разом із своєю співмешканкою винаймав у нього помешкання, стався конфлікт, під час якого винаймач наніс власнику тілесні ушкодження, після чого втік з квартири.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, призначені експертизи.

Відділ комунікації поліції Львівської області

You may also like...