У Львові розбійник ховався від патрульних на дереві

Сьогодні вночі, під час патрулювання в Залізничному районі міста Львова, інспектори 4 батальйону отримали інформацію, що впродовж 10 хвилин, біля головного залізничного вокзалу трапився розбій.

Троє чоловіків напали на заявника та забрали в нього грошові кошти у розмірі 100 доларів США та 200 злотих. Також, потерпілий розповів, що в одного з них був пістолет, яким йому погрожували.

Екіпажі патрульної поліції почали перевіряти територію навколо місця події та обстежувати прилеглі вулиці.

Патрульний виявив трьох чоловіків, які підходили по орієнтуванню. Коли вони побачили службовий автомобіль поліції то почали втікати.

Одного з них наздогнали, ним виявився 31-річний мешканець іншої області. При собі у нього були гроші, які ймовірно належать потерпілому. Інший екіпаж поліції продовжив пошуки ще двох зловмисників.

Неподалік, на вулиці Городоцькій, патрульні побачили чоловіка, який виліз на дерево та спробував заховатися за гілками. Його попросили злізти. 27-річний громадянин іншої області підходив під опис, який надав заявник.

Згодом, патрульні виявили третього втікача – 24-річного мешканця Львівської області.

Один із затриманих виявився в розшуку за шахрайство. Потерпілий впізнав всіх трьох та підтвердив, що саме вони напали на нього. Справу передали слідчим Залізничного відділу поліції.

Патрульна поліція Львівської області

You may also like...