У Полтаві взяли під варту водія мотоцикла, який вчинив напад на поліцейського

Слідчим підрозділом відділу №1 (Київський район) Полтавського районного управління поліції здійснюється досудове розслідування за фактом умисного спричинення тілесних ушкоджень поліцейському при виконанні службових обов’язків. 26-річному фігуранту вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, 2 квітня, близько 16-ї, водій мотоцикла напав на патрульного поліцейського, який прибув для оформлення дорожньо-транспортної пригоди на перехресті вулиць Сінна та Соборності. Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та відкрили кримінальне провадження.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

«За клопотанням слідчих, погодженим з Полтавською окружною прокуратурою, суд узяв порушника під варту строком на 60 діб без права внесення застави. У кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії».

Довідково. Санкція цієї статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За матеріалами Полтавського РВ поліції)

You may also like...