У Сарнах зловмисник обікрав знайомого, якого виявив мертвим

Учора, 10 жовтня, до поліції надійшло повідомлення 56-річного чоловіка, що із квартири його покійного брата зникла побутова техніка.

Поліцейські встановили, що восьмого жовтня 36-річний житель Сарн зайшов у незачинену квартиру свого 55-річного знайомого та виявив, що той помер.

Виявив знайомого мертвим та обікрав: у Сарнах поліцейські викрили зловмисника

Замість того, щоб зателефонувати у швидку та поліцію почав виносити побутову техніку. Спочатку викрав електричний чайник, тюнер, мікрохвильовку та пилосмок. Але на цьому не зупинився і згодом повернувся, аби винести габаритнішу техніку. Про допомогу домовився із 31-річним сусідом: разом вони винесли іще пральну машинку та телевізор.

Виявив знайомого мертвим та обікрав: у Сарнах поліцейські викрили зловмисника

Лише після скоєного 36-річний чоловік повідомив про виявленого без ознак життя знайомого. Слідчо-оперативна група на тілі померлого слідів насильницької смерті не виявила.

Правоохоронці вилучили викрадену побутову техніку.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану слідчі Сарненського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 185 КК України.

У рамках кримінального провадження призначена товарознавча експертиза, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення про підозру.

Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції в Рівненській області

You may also like...