У столиці іноземця судитимуть за вчинення крадіжок автомобільних коліс

Аби здійснити правопорушення чоловік орендував авто, на якому приїжджав до Голосіївського району столиці, та знімав колеса з машин для подальшого продажу. За вчинене молодику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Подія сталася у квітні поточного року. Близько 5-ої години ранку чоловіка помітили патрульні на вулиці Академіка Глушкова. Молодик знімав колеса з машин та клав їх до себе у авто. Поліцейські затримали молодика та викликали слідчо-оперативну групу.

Возможно, это изображение (автомобиль, дорога и текст)

Правопорушником виявився раніше не судимий громадянин іншої держави, 1995 року народження. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурант розповів, що у столиці він навчається, а у такий спосіб вирішив заробити грошей, тому взяв в оренду автомобіль та мав намір продати викрадені колеса.

Возможно, это изображение (автомобиль и текст)

У рамках досудового розслідування слідчі Голосіївського управління поліції довели причетність чоловіка до вчинення восьми правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 185 (Крадіжка), а також ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 185 (Незакінчений замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

Возможно, это изображение (1 человек и текст «190 190 180 170 180 170 160 160 150 HauoHaлbHa noлиuиR»)

Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування відносно молодика, який цей час перебував під нічним домашнім арештом, і направили матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до районного суду. За свої вчинки іноземцю загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...