У столиці молодика затримали за пограбування жінки

Розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

До Голосіївського управління поліції звернулася киянка, яка повідомила про те, що на проспекті Валерія Лобановського невідомий забрав у неї мобільний телефон. Потерпіла надала прикмети зловмисника, які оперативний черговий передав нарядам поліції для відпрацювання прилеглої території.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Правоохоронці опитали свідків, заявницю, провели огляд місця події й встановили, що до 29-річної потерпілої підбіг молодик, почав тягнути її за одяг, а потім вирвав з рук смартфон та втік.

Невдовзі, неподалік від місця злочину, патрульні поліцейські помітили чоловіка, схожого з орієнтуванням на зловмисника. Під час поверхневого огляду молодика правоохоронці виявили та вилучили ґаджет, походження якого він пояснити не зміг.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 23-річний уродженець Дніпропетровської області, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...