У столиці молодикам повідомили про підозру за розбійний напад на неповнолітнього

Після побиття зловмисники забрали у потерпілого мобільний телефон і втекли з місця події. Нападникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Голосіївського управління поліції зателефонувала жінка й повідомила про те, що на вулиці Протасів Яр невідомі скоїли розбійний напад на її 14-річного сина. На виклик виїхала слідчо-оперативна група та ювенальні інспектори поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, дерево и на улице

Як розповів начальник відділення Голосіївського управління поліції Сергій Вишневській, неповнолітній зустрів двох знайомих, які, як з’ясувалося згодом, вирішили відібрати у нього речі. Хлопці кілька разів вдарили неповнолітнього по голові, а після, погрожуючи ножем, забрали в нього смартфон і навушники:

Нет описания фото.

«Після скоєного спільники втекли. При відпрацюванні відео з камер спостереження ми встановили їх особи, а у ході оперативних заходів розшукали та затримали правопорушників. Ними виявилися раніше не судимі кияни – 19-ти та 24-х років».

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті карається позбавленням волі на строк до десяти років. Судом вирішується питання про обрання фігурантам запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...