У столиці поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві рідного брата

Інцидент стався в одній з квартир багатоповерхівки на території Дніпровського району. За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.

До столичної поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка у квартирі на вулиці Анатолія Солов’яненка. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції та екіпажі патрульних.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що менший брат прийшов до старшого у гості. Під час застілля між родичами розгорілася словесна перепалка на побутовому ґрунті, яка в подальшому переросла у бійку.

“У ході штовханини 56-річний чоловік вдарив молодшого брата у груди кухонним ножем. Від отриманої травми 53-річний потерпілий помер на місці.

Зловмисника затримали у квартирі та під час спілкування із працівниками поліції, він так і не зміг назвати основну причину конфлікту з родичем, оскільки перебував у алкогольному сп’янінні», – додав Олександр Кузьмін.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події поліцейські вилучили ніж та інші речові докази, які відправили на проведення експертного дослідження.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...