У столиці повідомлено про підозру іноземцю, який викрав у будівельників вантажівку

На час досудового розслідування зловмисник перебуватиме під вартою. За скоєне йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

У ході патрулювання території району на вул. Січових стрільців співробітники патрульної поліції помітили вантажний автомобіль, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Правоохоронці зупинили транспортний засіб для перевірки документів та встановлення особи водія.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Крім того, виявилось, що вантажівка з будівельного майданчика на вул. Йорданській. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для належного документування.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився безробітній 34-річний громадянин іншої держави.

Наразі слідчий Оболонського управління поліції за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Районний суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до дванадцяти років  позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...