У столиці раніше судимий чоловік стріляв у сусідку

Чоловік вирішив втрутитись у суперечку між його матір’ю та знайомою, у результаті чого спричинив киянці тілесні ушкодження. На час досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою. Тепер за скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від 33–річної киянки надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Олекси Тихого в неї вистрілив чоловік.

Возможно, это изображение (1 человек и текст)

За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група та бригада швидкої медичної допомоги.

Поспілкувавшись із потерпілою, поліцейські з’ясували, що на вулиці у неї виник словесний конфлікт із сусідкою. У цей момент із будинку вибіг син опонентки, який вирішив заступитись за матір та вистрілив у заявницю. Потерпілу у задовільному стані госпіталізували для надання необхідної допомоги.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів та першочергових слідчих дій правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманий – 36-річний киянин, раніше судимий за крадіжки, грабежі та незаконне поводження зі зброєю.

Окрім цього, під час обшуку за місцем проживання слідчі вилучили у нього предмет, схожий на зброю, та направили на проведення відповідного експертного дослідження.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий повідомив чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство – та направив клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...