У столиці відвідувачі ресторану затримали кишенькового крадія

Зловмисник зайшов у ресторан, де із кишені куртки відвідувача витяг гаманець. Проте товариші потерпілого помітили це та кинулись навздогін. Зараз затриманий надає покази слідчим.

До поліції на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку гаманця у відвідувача закладу харчування на вулиці Великій Васильківській. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та наряд патрульної поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що компанія людей відпочивала у ресторані. В якийсь момент відвідувачі помітили, як із кишені товариша невідомий витягнув гаманець з грошима, тож кинулись його наздоганяти. На вулиці зловмисника зупинили та передали поліцейським.

Крадієм виявився 37-річний житель Харківської області, раніше судимий за злочини, пов’язані з наркотиками. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...