У столиці затримали жінку, яка у підземному переході обікрала киянку

Зловмисниця залізла у сумку до перехожої та витягнула звідти гаманець із грішми та документами. Протягом кількох хвилин фігурантку розшукали та доставили до відділу поліції.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від мешканки столиці надійшло повідомлення про те, що її обікрали на території залізничного вокзалу.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Потерпіла пояснила, що помітила відсутність гаманця, коли виходила із підземного переходу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Під час відпрацювання отриманої інформації співробітники оперативно-пошукового відділу поліції Києва помітили жінку, яка при появі поліцейських намагалася втекти. Громадянку зупинили та у ході поверхневого огляду виявили гаманець потерпілої з грішми та документами.

Речі повернули законній власниці, а фігурантку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушниця – 28-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує до трьох років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...