У центрі Києва затримали “закладчика” наркотиків

Підозрілого молодика помітили бійці полку поліції особливого призначення №2 біля стадіону “Динамо”. Коли наряд наближався до парубка для перевірки, він почав тікати. Правопорушника швидко затримали та вилучили у нього згортки з наркотичною речовиною, попередньо – амфетаміном.

Правоохоронці доставили зловмисника до територіального управління поліції. Під час спілкування зі слідчими хлопець зізнався, що підробляв “закладчиком”. За його словами, у мережі Інтернет він знайшов оголошення про те, що потрібна людина, яка зможе залишати у схованках заборонені речовини. Саме у момент розкладання товару в обумовлених місцях, його і помітили правоохоронці.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, обувь и на улице

У 18-річного молодика вилучили близько 20-ти згортків з наркотичними речовинами, які направили на проведення експертизи.

Нет описания фото.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

У рамках розслідування правоохоронці встановлюють всіх осіб, причетних до розповсюдження та збуту заборонених речовин.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...