У Вінницькій області вбили 1-річного хлопчика. Затримано матір малюка та вітчима

Поліцейські перевіряють можливу причетність до злочину вітчима дитини. За підозрою у залишенні малюка без допомоги у небезпечному для житті стані взято під варту  25-річну матір малюка  та її 41-річного співмешканця.

13 січня від лікарів швидкої допомоги до Вінницького районного відділу поліції надійшло повідомлення про смерть дитини  у с. Сосонка. За попередніми висновками лікарів, 1-річний хлопчик загинув від больового шоку через численні тілесні ушкодження. Дитина пролежала в будинку кілька днів без будь-якої медичної допомоги.

Поліцейські того ж дня затримали матір малюка та вітчима, якого знайшли в іншому районі області.

Вони обоє відмовляються співпрацювати зі слідством та надавати покази.

Поліцейські встановлюють усі обставини  злочину, збирають докази, покази свідків та відпрацьовують одну з версій слідства  про можливу причетність до побиття дитини  його вітчима.

Судом підтримано клопотання слідства про взяття співмешканців під варту на період досудового розслідування.  Обом особам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.135 КК України (залишення дитини  в небезпеці, що призвело до її смерті ). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Після проведення необхідних слідчих дій буде надана остаточна правова кваліфікація дій затриманих.

Відділ комунікації поліції Вінницької області 

You may also like...