Вбили та кинули тіло в кар’єр: у Коростені розслідують вбивство 27-річного чоловіка

26 квітня до поліції звернулася жителька м. Коростеня. Жінка розповіла, що її 27-річний син ще кілька днів тому пішов з дому та дотепер не повернувся. Згодом правоохоронці виявили його тіло в місцевому кар’єрі та встановили причетного до вбивства чоловіка.

Триває досудове розслідування, – інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Вбили та кинули в кар’єр: у Коростені розслідують вбивство 27-річного чоловіка

Після звернення матері зниклого до поліції правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ, у рамках якого проводили першочергові слідчо-розшукові заходи. Так, поліцейські встановили осіб, які востаннє бачили хлопця, та відтворили події дня 21 квітня.

З’ясувалося, що увечері, близько 19:00, зниклий підсів у машину до знайомих парубків і вони разом кудись поїхали. За наявною інформацією, чоловіки побували на місцевому автодромі, де між ними у ході конфлікту сталася сутичка.

– Нині уже встановлено, що у результаті з’ясування стосунків зниклий отримав травму голови, яка стала для нього смертельною, – розповів начальник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко. – Тобто ми чітко розуміли, що на момент звернення матері до нас хлопця, на жаль, уже не було в живих. Але залишалось відкритим питання, де знаходиться його тіло.

За зібраними слідчими, оперативниками та експертами свідченнями та матеріалами вдалося встановити, що після автодрому автомобіль, в який сів розшукуваний, перемістивсь до місцевого кар’єру.

Поліцейським вдалось встановили місце затоплення хлопця та 9 травня його тіло вилучили з водойми. За висновком судово-медичної експертизи, смерть останнього настала внаслідок тяжкого ушкодження голови.

У ході розслідування кримінального провадженя, поліцейські зібрали докази причетності до діяння двох осіб. Їм оголошено відповідні підозри. // 20 хвилин

You may also like...