Водій через дорожній конфлікт влаштував стрілянину в центрі Одеси

Чоловік травмував іншого водія, з яким посварився. Правопорушнику вже повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Подія сталася у неділю ввечері на Привокзальній площі. 33-річний водій автомобіля «Toyota» не поступився дорогою 36-річному водієві «BMW», який мав перевагу у русі. Останній кермувальник наздогнав першого, зупинися перед його автівкою та вступив з ним у словесну перепалку, яка супроводжувалась грубою нецензурною лайкою. В розпал конфлікту старший за віком містянин дістав зі свого транспортного засобу страйкбольний привід і зробив кілька пострілів у відчинене вікно водійських дверей опонента. Пластикова кулька потрапила чоловіку у шию.

Стрілок поїхав з місця події, а потерпілий написав заяву до поліції та звернувся по допомогу до медичного закладу, де йому діагностували рану м’яких тканин шиї.

Вже наступного дня працівники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 встановили та розшукали зловмисника. Страйкбольний привід у нього вилучили та скерували на експертизу.

«За наявності достатніх доказів ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а саме у хуліганстві, тобто грубому порушенню громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі ми клопочемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу», – розповіла слідча територіального підрозділу поліції Ольга Лаврищук.

Слідство триває.

Одеське районне управління поліції № 1

You may also like...