Восьмеро колишніх правоохоронців Херсонщини підозрюються у роботі на ворога

На тимчасово окупованій території Херсонської області оперативники внутрішньої безпеки поліції та СБУ встановили колишніх правоохоронців, які влаштувалися працювати у незаконний правоохоронний орган «ГУ МВД Херсонской области». За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора їм інкриміновано державну зраду.

Працівники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та Департаменту захисту національної державності СБУ продовжують встановлювати поплічників ворога на тимчасово окупованій території.

Возможно, это изображение 3 человека

Спільними силами вдалося зібрати достатню доказову базу щодо протиправної діяльності шістьох чоловіків та двох жінок, які у минулому проходили службу в херсонській поліції, а після повномасштабного вторгнення росії на територію України пішли працювати до «ГУ МВД Херсонской области» окупаційної влади.

Наразі слідчі СБУ, під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора, заочно оголосили колишнім правоохоронцям про підозру за ч.2 ст.111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України. За скоєне фігурантам може загрожувати довічне позбавлення волі.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...