З України видворили чергового представника кавказьких «злодіїв в законі»

На Одещині співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали та видворили з нашої країни представника кавказьких «злодіїв в законі».

Оперативники спецслужби встановили, що представник кримінальних кіл однієї з країн Південного Кавказу на прізвисько «Дато» в’їхав на територію нашої держави для координації діяльності організованих злочинних угруповань та встановлення контроля над окремими сферами легального та тіньового бізнесу регіону.

Кримінальник мав взяти під контроль перерозподіл грошових потоків. Також планував «поставити на лічильник» підприємства агропромислового комплексу південного регіону. Також за оперативною інформацією він представляє інтереси відомих у кримінальних колах кавказьких «злодіїв у законі» «Лоту Гулі» та «Тенго Гальського», яким в’їзд до нашої країни заборонено.

Правоохоронці затримали зловмисника на початку березня в Болграді.

За порушення іноземцем правил перебування і транзитного проїзду через територію нашої країни прийнято рішення щодо його примусового видворення з території України із забороною в’їзду терміном на три роки.

Служба безпеки України

You may also like...