За вбивство 80-річної жінки рецидивіст проведе за ґратами 15 років

Вироком Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська 26-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство, крадіжка).

Раніше судимий за умисне вбивство молодик, звільнившись з місць позбавлення волі умовно-достроково, належних висновків не зробив, на шлях виправлення не став та продовжив скоювати злочини.

Так, подія сталася у квітні 2019 року в смт. Новопокровка Солонянського району. За версією слідства, чоловік допомагав 80-річній жінці у веденні домашнього господарства та, коли отримав грошову винагороду за свої послуги, вирішив заволодіти всіма коштами, які залишились у господарки. Заради легкої наживи обвинувачений наніс потерпілій численні удари ножем та скляною банкою по тілу, спричинивши несумісні з життям ушкодження, після чого заволодів її грошовими коштами у сумі 6000 гривень та з місця злочину зник.

Крім того, у січні того ж року вказаний громадянин таємно викрав компресор з холодильника, який знаходився на сходовому майданчику багатоквартирного будинку, спричинивши господарю шкоду у розмірі 900 грн.

Свою вину чоловік визнав у повному обсязі. Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2.

Суд призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

You may also like...