Зґвалтування дитини – мешканець Київщини проведе за ґратами 15 років

За принципової позиції ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури судом визнано винним мешканця Київщини у зґвалтуванні 8-річної дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Вироком суду його засуджено до найсуворішого покарання, передбаченого санкцією статті – 15 років позбавлення волі.

У судовому засіданні прокурор довів, що обвинувачений у серпні 2018 року вчинив дії сексуального характеру стосовно особи, що не досягла 14 років.

Возможно, это изображение (текст)

Трапилося це на території одного із сіл Білоцерківського району. Чоловік прийшов додому до знайомої, де у той час знаходилися її діти.

Скориставшись відсутністю господарки, він схопив 8-річну дівчинку та відніс її до городу, де зґвалтував. Все відбувалося на очах 5-річного брата.

Попри те, що обвинувачений своєї вини не визнавав, прокурор повністю довів його винуватість у скоєнні вказаного злочину. Відомості щодо нього будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Київська обласна прокуратура

You may also like...