Житель Рівненщини на Тернопільщині силоміць утримував в будинку закарпатця

На Тернопільщині засуджено жителя Рівненщини, що силоміць утримував в будинку закарпатця

Прокурорами Кременецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо  жителя одного із сіл Радивилівського району Рівненської області, який силоміць утримував у будинку  мешканця Закарпатської області.

Картинки по запросу связал

Встановлено, що у жовтні 2017 року 51-річний мешканець Рівненської області за місцем свого проживання заподіяв численні удари жителю Закарпатської області, який нібито допомагав йому по господарству  та силоміць закрив потерпілого у погребі власного господарства, залишивши без можливості самостійно пересуватись та обирати місцезнаходження.

Продовжуючи свої злочинні дії, обвинувачений посадив чоловіка в салон свого автомобіля та перевіз до будинку, що знаходиться на території Кременецького району, де насильно, всупереч волі потерпілого, зв’язав йому кисті обох рук за спиною та ноги і покинув вказаний будинок, залишивши потерпілого у вищеописаному стані. Чоловіка у такому стані знайшли місцеві жителі, що і врятувало його від «ув’язнення» в чужому будинку.

Кременецький районний суд, погодившись із позицією прокурора Кременецької місцевої прокуратури, визнав винним обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.146, ч.1 ст.122 КК України, та визначив остаточне покарання за сукупністю злочинів у виді 2 років позбавлення волі, з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області 

You may also like...