Переїзд «під ключ» – коли це вигідно?

Комплексний переїзд або переїзд «під ключ» – це досить популярна послуга, – зазначають спеціалісти компанії Trans Moving. У неї включається перевезення меблів в Києві, техніки, рослин і будь-яких інших вантажів, які потрібно транспортувати на іншу квартиру, в приватний будинок або офіс. Багато хто задається питанням: чим відрізняється комплексний переїзд «під ключ» від стандартного переїзду?

Переїзд «під ключ»

Фото: vivatrans.com.ua

Експерти компанії роз’яснюють:

Актуальність і особливості комплексного переїзду

В цілому, процедура переїзду стандартно включає в себе ряд простих дій: навантаження речей в машину, їх доставка за новою адресою і підйом на потрібний поверх або занесення у квартиру. Крім цього, процес включає в себе повний комплекс додаткових дій, пов’язаних з підготовкою. Всі речі потрібно розкласти по коробках, провести сортування, розділити на великі предмети, які упаковуються в відповідну плівку.

Негабаритні моделі меблів, які не можуть пройти в роз’єм дверей, потрібно додатково розібрати – навіть в тому випадку, якщо проводиться квартирний переїзд, то така процедура може зайняти не один день.

А під час офісного переїзду, іноді підготовка приносить в роботу хаос: співробітники плутають речі, припиняють працювати, забувають їх маркувати, а керівники просто судорожно планують процес перевезення.

Подібна картина до болю знайома багатьом, тому потрібно не витрачати час і звертатись до професіоналів. Адже іноді подібні переїзди призводять до незворотних наслідків, наприклад, втрачається архів компанії або сервер, а дрібні речі – це стандарт, що вони пропадають. Хоча, якщо все правильно продумати і замовити перевезення «під ключ», компанія могла б стабільно працювати, приносячи власнику компанії прибуток, зазначає експерт.

Саме для тих людей, хто цінує комфорт і не хоче втрачати прибуток, був розроблений комплексний переїзд – це не просто набір послуг, а процес, де всі роботи проводяться професіоналами своєї справи. Переїзд «під ключ» проводиться таким чином, щоб в мінімальні терміни створити робочу обстановку на новому місці. А участь замовника в даному випадку мінімальна. Ідеальним рішенням комплексний переїзд буде в тому випадку, якщо:

  • хочете по максимуму скоротити час переїзду і швидко працювати на новому місці;
  • якщо у вас невеликий простір, банківський офіс, магазин або медична клініка;
  • якщо немає бажання і сил на самостійно приготування переїзду;
  • багато речей великого розміру, який потрібно розбирати і упаковувати.

Важливим є те, що всі роботи будуть проводитися професіоналами своєї справи – це виключає пошкодження дорогої техніки. А якщо і буде пошкоджено обладнання, або меблі, то відповідальна компанія-перевізник повинна брати на себе повну відповідальність за поламане майно. Якщо хочете уникнути проблем, то ідеально звертатися до професіоналів, які позитивно зарекомендували себе на даному сегменті ринку, – рекомендують експерти.

You may also like...