Головний директор із маркетингу Fozzy Group (Сільпо, Фора) Баранський заявив про сільську тупість українців

Головний директор із маркетингу торговельно-промислової групи Fozzy Group Слава Баранський принизив у своєму дописі українців. Він, зокрема, висловився щодо виступу російського репера Басти, який днями відіграв два концерти в Україні, зазначає видання ГЛАВКОМ.

 Заходи супроводжувалися закликами активістів бойкотувати артиста, адже репер відкрито підтримує окупацію Криму.
May be an image of 1 person and sky

«Красава, Баста. Сільську тупість переможе тільки місто, яке кладе болт на цінності села», – написав Баранський у своєму Instagram.

«Чому більшість пострадянських країн нормально розвиваються, а Україні дісталися тільки гідність та європейські цінності?», – вказано в іншому дописі.

Як відомо, Fozzy Group належать «Сільпо», «Фора», «Ringoo» та низка інших відомих компаній. Російський репер Василь Вакуленко, більш відомий під псевдонімом Баста, виступив у Києві 25 і 26 червня в столичному клубі Stereo Plaza, який залюбки возить російських артистів які підтримують агресію РФ.

Раніше Баранський закликав не платити податки в  Україні, а також заявляв що кожен житель України платить військовий збір  – 1,5%. і тепер ніхто нічого армії, яка захищає країну від російської навали, не повинен. Захищав Моргенштерна:

May be an image of 1 person and text

Писав про вишиванки:

May be a Twitter screenshot of 1 person and text that says 'слава баранский @sbaranskyi радует, что год OT года ебанутая привычка напяливать вышиванки на людях уходит в прошлое. Translate Tweet 20:30 5/16/19 from Ukraine Twitter for iPhone'

Додамо, що російські артисти продовжують спокійно гастролювати регіонами України, пропонуючи українцям «посередній» репертуар з країни-агресорки, на який, як не дивно, тут також є попит. Зокрема незабаром в Києві відбудеться концерт Олександра Ревви (сценічний псевдонім Артур Пірожков).

Всі облікові записи в соцмережах, Баранський вже закрив. В соцмережах, користувачі закликають до бойкоту мережі Сільпо та Фора, якщо  в компанії не стануть вживати заходів проти цього працівника.

https://twitter.com/sbaranskyi/status/1400444608258138112

You may also like...