Нові Санжари: Ситуація у селищі спокійна, тривають слідчі дії за фактом вчорашніх сутичок

Поліція Полтавської області повідомляє, що вчора, 20 лютого, 24 найбільш агресивні особи були вилучені із натовпу та доставлені до територіальних відділів Нацполіції. Всі особи ідентифіковані, на період досудового розслідування 23 затриманих відпустили додому, ще одна особа перебуває під вартою за статтею 208 ККУ. Слідчі дії тривають.

Правоохоронці Полтавщини несуть службу у посиленому варіанті та охороняють санаторій, куди заселили евакуйованих співмешканців. Цілодобово на патрулюванні перебуває 200 правоохоронців, як поліцейських, так і гвардійців.

Правоохоронці, які несуть службу, не мають можливості контактувати з громадянами у санаторії. Всі, хто прибув вчора з Китаю, в тому числі і медики, знаходяться в обсервації.

Вчора під час сутичок постраждало 9 поліцейських. Чотирьом надали першу домедичну допомогу у лікарні і відпустили додому. Ще п’ятеро перебувають на стаціонарному лікуванні та потребують додаткового обстеження. Окремі правоохоронці постраждали в наслідок потрапляння каміння в область голови.

Крім того, до медиків звернулась одна цивільна особа. Лікарі констатували легкі тілесні ушкодження, надали медичну допомогу та відпустили додому.

Наразі ситуація у Нових Санжарах спокійна.

Департамент комунікації МВС України

You may also like...